Saturday, May 7, 2011

umah sewa kami

oryte, lepas cari semua semua. pegy semua rumah.. akhirnya pilih yang ni jugak. agak penat kot! nak cari umah sewa, kena ikot yang ni nak apa yang tu nak apa. so kita tak bole fikir hal kita je. kita kena amik tahu apa yang dorang nak.

ade je yang offer duduk sekali, segan jadi :) hope mereka faham. faham ke? kot la kan. kami sebenarnya da janji nak duduk bersama. dari tengah sem lagi. sebab tu kami apply kolej dulu. cuba nasib. tapi da memang tak dapat an. so, apa lagi cari la. Alhamdulillah, 5 hari duk cari cari.. akhirnya jumpa.

ok, ni ha kamu ber7! gamba yg jihan amek dan janji nak tunjuk dalam blog

  ni tv! bhaha. macam korang tak tau kan??
ni kerusi kerusi kat ruang tamu



 master bedroom. muat utk 4 orang. tandas kat dalam 


bilik tengah, soon to be mine n muni :) hehe


bilik ke3




dapur!

tandas ade kat lua satu. peti, mesin basuh ade, iron, tmpat sidai kain kat lua ada, dalam bilik ade setiap satu.dapur ade, gas pon ade, Tupperware ade. semua barang  baru kot. plastik takl bukak lagi. cuma umah je lame. bhahah.. umah siap dengan langsir. cerek air ada.  meja makan ade. bantal ade satu sorang. ape lagi? tak ingat sudaa....

huu! snap cepat cepat. nak lagi jelas, datang sini ok :) bhahahahahah.

agak penat! thanx kat parents jihan sebab same same pegy tgk umah. yan tau ma abah letih. ok. xpe, yan janji yan xkan nakal nakal duk lua nanty. and i'll be better man. eh salohhh... better girl la :) luv you 


xoxo: srikandi jihan

14 comments:

  1. pergh jihan terbaik ar umah... nk g melawat leh... hehehehehe

    ReplyDelete
  2. bole bole myra, datang datang . kte lepak k

    ReplyDelete
  3. pergh..cantiknye umah sewa..mmg terbaik lah dpt cni..err ni first time ke penyewa tu bg sewa??brape eh sebulan?

    ReplyDelete
  4. hee :)
    dulu ade, ni lepas baiki baiki gituu..
    kreny first la kami

    ReplyDelete
  5. bilik untuk saya ada tak?
    saya nak jadik tukang masak=p

    ReplyDelete
  6. ya: xde. kat ruang tamu bole?

    ReplyDelete
  7. on jer la..tp cm ade org trase ati..sape ek...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...