Sunday, May 1, 2011

cuti cuti semester

akhirnya! kehidupan jihan sebagai pelajar part 4 berakhir pada 1 mei. 12 mei? lu kangi lu mati. waa, cant wait.. kl gangster pon sodap, abg besa suda kua. wa ingat lu suda mampos. wah!!!! tak saba dough!  dough? hahaha terbaik. 2 cerita yang di tunggu tunggu. perghhh. terbaek dari mereka lah. hurm,  sepupu jihan ade keje dengan syamsul tuh. oh oh.. jelez jelez. 

cuti sem ni nak buat apa ek? memasak? tak perlu. da blaja sampai phd da.. care care masak air. kwang3. buat keja keja umah? oh! mmg confirm.. next? layan cite?  Itazura na kiss? anime playfull kissss. anime pertame jihan layan, kene masok dalam diari ni. ye la! tak penah layan kowt.




sweet cerita ni! siyes :)

cuti sem hanya sebulan, so jihan kene mengisi masa dengan bagus, cermat, bijak, berkualiti dan bernas dam banyak lagi. eh? typo. salah tulis dam la. aci tak kalau malas nak padam? aci la ek? heeeee sebulan? pastu masok part 5. macam kejap je, da pon tua. eh, senior....  gitu la cerita nya..

ape lagi apa lagi yang nak dicerita? hurm! xdela. tu je untuk hari ini. sekian, terima kasih. salam 1 malaysia

xoxo: srikandi jihan

20 comments:

  1. pergh salam satu malaysia yang x leh tahan tu...
    hehehehe mira suka biler jiha layan anime tu...
    sebagai org yang mencadangkan anime tu mira seronok biler org lain mampu feel aper yang mira feel ketika tgk anime tue...
    weeee~~~ like like like

    ReplyDelete
  2. salam..
    selamat bercuti nway. Best nyer cuti sem. ya tak pernah rasa cuti sem yang panjang, enak dan nyummy. Gunakan lah masa sebaiknya, membazir pun dgn sebaiknya=p

    u know what, ya dah rasa macam dup dap dup dap. Masa makin menginjak, preparation blom siap.
    kadang-kadang ada mood kadang-kadang tak de mood.

    Sorry, lately, jarang sms. bz membetulkan urat saraf dalam kepala=)

    ReplyDelete
  3. myra : yesss. tenkiu sebab mperkenalkan anime tu kpd jihan. siyes best :) tp xbes sb sem dpn mira xde. hmm

    ReplyDelete
  4. ya, its okay. yan fhm la. dun worry. haa. rilex da. ad ape2 yg bole yan tlg? jom tgk wyg

    ReplyDelete
  5. takpe..nanti if ada menda yang ya nak mintak tolong ya bg tahu.huhuhu.

    dr dulu ya nak tgk Hikayat Merong Mahawangsa. tapi tak dpt2 tgk sbb takde masa. sounds like im very busy person kan.

    insy, ada kesempatan, ya akan sms yan k. joging jom dpn kerteh lodge.setiap pagi jumaat.

    ReplyDelete
  6. tadehal. mcm best. pastu tlg yan cari jodoh. hahahahahahahah

    ReplyDelete
  7. wahwahwah...cari jodoh pulak dosh..! dah terbuka hati ke???kahkahkah

    ReplyDelete
  8. hahaha! x pon. saje nak bt spare. eceyh. astagfirullahalazim. xnak xnak. tarik balik cr jodoh

    ReplyDelete
  9. hahaha.. gedik molek sepupuku nih.
    p/s: jgnla wat word verification. leceh arr.

    ReplyDelete
  10. mane ade! yan xbuat pon. kene ke?

    ReplyDelete
  11. ngee::: nanti kita jumpa balik ea part 6..

    ReplyDelete
  12. orytee:) jaga diri. dapat gaji , banjee ea

    ReplyDelete
  13. nyesal jgk rse x amik cter anime tu ngn mira..hehe

    ReplyDelete
  14. hahaha!!! rilex syuk. jhn adee

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...