Monday, May 2, 2011

blackout

yeay! blackout  dlaku duitm. pada hari jumaat. kul 12 lebih kot? lupe la nak catat. time tu we we tengah makan. kfc gitu.  syok syok cakap, sambil makan. pastu puhh tetibe gelak.  jerit mak ni nyah. ingat kan redang kami sahaja, rupe rupe nya satu redangl pastu sorang sorang cakap yg dekat dorang pon gelap. sana gelap sini gelap. jihan nak amek gamba, tapi ecah n myra tak kasi. hee spooky sebenta. 


tgen, masuk bilik. panaszz der. apa bole buat? nak tak nak terima la. hurm, sepanjang bgelap diuitm.. tetbe akak bilik sebelah kasi lilin.. jap eyh , nak upload gamba




taraa! nampak x? gamba ni amek time gelap, sebab tu hasil dia begitu. hehe.
so, time tu jihan dapat rasa, macam mane orang dulu dulu yang susa, xde elektrik nak study. perghh. sedeyh woo. nak bole ke bace tu. saket mate woo. tapi, semua semua tu ade hikmah nya.

tu je nak gtau, xoxo: srikandi jihan

10 comments:

  1. memang confirm ar mira x mau bg snap gambar dlm gelap2 tu cik jihan... karang tertangkap image lain x ker naya gitu... jihan nak tau x.. asma kene sakat kot since dye balik lambat.. 2 hb br balik + hostel tgh sunyi... heheheh creepy x..??

    ReplyDelete
  2. kene sakat? mcm mane tu? sangat creepy. ish. bahaye ... sian dia

    ReplyDelete
  3. time blackout tu, kt gemia bez..happening giler....

    ReplyDelete
  4. cian korg~maaf la syuk xdpt nk share moment tu
    syuk hrp sgt2 dpt gather lg..
    cdey la ble tgk gmbar kte..
    teringat..rs cm xnk blik pn ade..huhu

    ReplyDelete
  5. denga denga, ade maen mercub ea ezaq?

    ReplyDelete
  6. mercun*...

    syuk: heee. rinduu?

    ReplyDelete
  7. hahah..msti la...gemia 1 yg mnang perang tuh...gemia 2 ng 3 snyap jer...

    ReplyDelete
  8. ish ish ish.. xajak bdak redang.. eh, ex redang

    ReplyDelete
  9. rindu ker??
    tak2[skill xnk ngaku..hee :) ]

    ReplyDelete
  10. hahaha! ngaku jelahhh. xpe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...