Wednesday, April 27, 2011

rumate part 4

Assalamualaikum, 


sememangnya suda nak habis part 4! diriku semakin menghampiri usia 20,! okayh, sekarang ni pukul 7lebih, sementara tunggun solat maghrib, baik jihan mengisi mase dengan benda yang berfaedah. baek menaip, bole mengimprovekan lagi bahasa, EH, macam terbalik. semakin hanco adalah kan? :p


nak dijadikan cherita, hari selasa.. abish je paper.. we we ( kami kami) da plan awal awal nak kua makan bersama sama. mula mula ny jihan nye tradisi dengan muni dan mun. pastu jihan pk sorang2, why not ajak rumate2. da la nt da susa nak jumpe.. so, plan mbuahkan hasil. we we pon keluar.


jom cherita sorang sorang deh! mula dengan sape dulu ya? jihan ????? bhahahaha 


first, kita amek orang dungun dulu :) orang ke dua jihan jumpe kat bilik


SYUK, kalau jihan gtau kawan2 jihan je.. mesti dorang terkezot.. syuk ni pompuan ke lelaki. hahah pompuan ye kawankawan ku sayang ..semestinya gamba, perlu ada saya. lokasi: batu50..syuk ni , bila dia start cakap, jangan harap bole celah.. jihan dgn myra penah mgalami.. dia masok je bilik, teros cakap lajulaju.. dia berhenti cakap, kteorang teros > HAA? Apa dia syuk? aci x ulang balik. bhahah. mmg terbaek dari ladang. Dia la salah sorang kawan yang penah suap jihan makan. bukan dengan sudu ok. tangan bhaiiii .. gile pale :) precious moment .. sgt amek berat, baek hati, sempoi. otai QMT! hehe geng rempit jihan ni. 




second, orang pahang SHA. org ke3





ek eh, ada saya juga.lokasi: bilik kami. katil dia n myra. ni la ecah, aisyah, sha :) orang yang sangat lembut. dengan dia la jihan suka bergadoh. dia bagi lutot, jihan kasi siku. sha baek, sporting, nmpk dia seorg pnyayang ( kakak dlm family dia) ,suke senyum. jihan tak penah tgk dia masam. pelik bukan? bagus la. susa kot nak jumpe. bila dia senyum, kita pon jadi nak senyum la. hehe. sha, same kos dengan jihan, so, bole share share info. ayat dia, YOUUUUU!  precious . gonna miss ayat itu.


next, orang bukit sentosa. MYRA, org first.


lokasi: bilik, katil jihan tu atas tuuu. bhahaha.. promote .  meja jihan tu hujunggg.. dalam banyakbanyak kawan, dia la sorang2nya yg panggil jihan = jiha. name bilik :) hee. myra ni sangat happening. siyes, sngt happening.. peminat korea.. kerane diala jihan mula meminati anime .baek hati, <baek! baek! baek!> ade care tersendiri ye nak cakap. sempoi. myra sgt la bz! kdg2 kua bilik pagi, malam baru balik. kesian tengok dia, letih!.  suke makan pari :) coklat! bila jihan nyanyi, last last mesti dia sambung :)precious

kami suka nyanyi di dalam bilik kami, karaoke, dan macam macam lagi
banyak sangat kenangan dengan mereka bertiga! nak tulis, sampai da tak tertulis da ha.


mun n muni pon :)
sayang anda


dorang bertiga, overall. jihan sangat senang dapat rumate macam korang! ingat lagi dulu,jihan jatuh sakit. mase tu awal sem. boleh nampak muka korang risau. sorang buat air milo, sorang bagi minyak, sorang suh rehat. so terharu :l nak nanges ase time tu< EH, tipu.. time tu nanges sebab sakit> bhahaha. sayang korang ketat ketat.  thanx for creating memories with me. betol x ayat jihan? bhaha 




love dan sayang ada deep meaning bagi jihan. i only use it when i mean it


xoxo: srikandi jihan

8 comments:

  1. wah terharunyer .... sob3...

    ok skunk nak citer sal pemilik blog nie plak... owh dye citer sal roomate dye tp sal dye x citer plak ea...
    hehehhehe meh mira citer...

    jihan nie baikkkkkkkkkkk giler.....
    dye nie salah sorg the BEST SPONSOR makanan dlam bilik...selain sha ngan syuk.... dye org bertiga memang suka refill stok makanan dlam bilik...
    Jiha punyer trademark "mak"... cth: "argh.. mak pening", waa... "mak tension"... and other kyword dye mak disitu...

    kalo leh nak pesan kat sini... x yah la suruh jiha g beli makanan... tau x sebb aper?? kalo time kita nk bayar duit kat dye... mesti dye ckp " x yah la bayar.. jihan belanja"... kalo sekali skala memang best ... tapi kes jihan nie... berkali kala... tu yg x best tu.. pastu jiha memang suka nyanyi... yang tukang sambung nyanyi tu mira la... ntah naper lagu yang jihan nyanyi mesti mira suka then taw lirik dye heheheheh... fav food jiha is cendawan goreng... suka betul dye ngan cendawan goreng... so saper yang nak treat jihan leh la belanja dye ea... mesti dye suka...anyway semua roomate saya adalah yg terbaik!!! muahh...

    ReplyDelete
  2. love <3 <3 <3 jihan gak...

    ReplyDelete
  3. hehe..nk komen etek..
    syg korg..
    syuk ske entry yg ni! :)

    ReplyDelete
  4. hee :) <3 jihan pon suke.. syuk, dpt kolej?

    ReplyDelete
  5. ade org ckp dpt,syuk da try login,xley pon..
    huhu

    ReplyDelete
  6. pulak.. umah syuk dekat xpe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...