Monday, November 29, 2010

mesramall

semalam punye cite daa
28/11/2010

hurm!! semalam.. hari lepak seharian ye bsame kak ainaa. mule mule kami ke mesramall. sesampai je disane, kami beli tiket, cte ngangkung. saya ttarik utk tgk sbb abg sam yg blakon. ohh  dia sgt bbakat, hensem, macho, perghh ciri2 yg jihan suke lah :p . wyg stat kul 1.15, mse tu ade sejam free. 

Tnpe mbuang mse, kami pegy la berpool, menda yg mmg jihan xleyh lpas kalau pegy mcd eh mcd pulak dah, mesramall lah... penah skali tu, lpas test..jihan pegy maen ng abg, mmg sempoi bbaju kurung :) nk buat cmne an? bile da suke.mmg layann. ok ok. smlm maen2 ng k ainaa, maen pnye maen, GUESS WHO HIT THE LAST NO 8 BALL? jihan la.. jihan mng. weeeee. gurl yg blom pnh maen, cube la.. best maen, nk2 bile bola msk lubang.. perasaan puas kot. first tyme jhn maen, pgg kayu tu mmg kekok n lngsg xikot rules. tp lame2 ikot da la



lepas tu kteorg mkn.then masuk ! ngangkung tyme. Fuhh, agak ramai la manusia yg pegy nengok!. igtkn xramai, mgkn sb cuti kn? mgkn mgkn. Crte tu ade unsur2 sedih, LAWAK semestiny, suspen seposen , INSAF bhgian ngelast2. tyme lawak tu, mmg jihan ktawe hbs-hbsan smpai guys yg kt dpn tu pusing, okayh, agak malu disitu, tp kn dia asyik tgk je lpas tu. geram tol. Tp biala, ade ak kesah? bhahaha . Awal2 cte da klaka, nak2 tyme angah raja lawak tuh! tbaek. tyme dorang jmpe lan petpet pon best,! then byk lg la scene.. yg PLG lawak tyme lan petpet nk halau hntu , last2 dia tarik je telinge. trbaekkkkkkkkkkkk :)

cte tuh kjap je kot. sejam lebih kot la! xigt nk tgk jam. tp, overall. cte ngangkung tu mmg best. korang ptt tgk ah :)


(tyme jmpe lan petpet for da first tyme)
klaka

afta tgk cte tuh, kami ke toilet. disitu ramai jgak org. jihan jmpe jgk kengkawan fb arif n da geng, pas2 jmpe kwn k ainaa. n ramai2 lg. pas2 kteorg pgy beekay (bege king) nk beli aiskrim je pongg n thenn kami gerak2 ke pantai kemasik :) pegy situ smate mate nk mkn aiskrim youu!. hbt kn? pas2 lps pantai tu, kte g pantai kerteh pulak.. haa! kt pntai kerteh tu kami2 nmpk ade akak tu memanceng, perghh dlm keadaan sarat mgandung pon boleh maa. tbaek ah..

lame tu kak ainaa anta jhn balik, pas2 dia pulak balik dgn, dia bru hbs exam!
thnx kak sbb banjee tgk wayang. wee

xoxo: missjihan





6 comments:

  1. syu: btol btol :) tp ade je yg ckp x klaka

    ReplyDelete
  2. jihan.amek tag utk jihan.

    http://puterizyan.blogspot.com/2010/11/another-tag-that-i-really-fall-in-love.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...