Sunday, January 23, 2011

tipu menipu ditipu

HOHO! Siapa yang tak pernah tipu menipu dan ditipu! 


3 perkataan yang membawa maksud yang sangat berbeza!
first! siapa yang tak pernah tipu? Tipu lah kalau tak pernah tipu? KAN KAN?  okayh! jom kita tengok satusatu ayat ni! and apply dalam kehidupan jihan :)
tipu? a.k.a bohong! temberang!!!! mengatakan sesuatu yang tidak benar and tak sesuai? adakah? 
jihan pernah tipu! HAAAA, statement terbaik bohh! okayh! tipu jihan sebab nak jaga hati orang? memang tersangatsangat la hipokrit masa tuh! tidaaaaaaaaaakkkkkk!!!! jihan rasa bersalah kot sebab tipu,,,, tapi kawan jihan cakap : alaaaaaa, tipu sunat xpe! apa yang jihan buat tu adalah yang terbaik buat masa tu!!  Nak buat macam mana kan? apa yang kita dah buat dulu and kita wish sangatsangat tak buat benda tu tak boleh berubah dah! macam benda dah lepas, kita cuma perlu ambil pengajaran dan iktibar supaya benda itu tak berulang lagi! TAK BAIK TIPU WOO, DOSAAA


Next menipu! eh jap! menipu? macam same je dengan tipu? kan kan? okayh! kita explain cara lain!! kita cakap sal tipu diri sendiri! ok x??
Tipu diri sendiri! in my case!! ade ke tipu diri sendiri!!! ada kot... tapi lupa sudaa scene! :P tapi jihan suka ayat ni ::::suka tapi tipu tak suka! sayang tapi tipu tak sayang, cinta tapi tipu tak cinta!! Ok, tapi apa kene mengena? kira ade kaitan la ork????


seterusnya! part yang paling paling and paling jihan suka! ditipu!!! wuhhhuuuuu.. ditipu ni sangatsangat la sakit bila kita tahu yang diri kita ditipu! kannngggg???
case jihan???? tak apalah! jihan cakap atau tulis secara umum! ok.. ditipu!! sangat seksa rasa ny! nak nak bila kita ditipu oleh orang yang kita percaya! orang yang kita sayang, rapat dan sekutu dengan nya! OHHH! pernah rasa meyh??? ohh! tak apa! redha je! EH  ke reda??  :) tu je ke sal ditipu?? WAWA!!!!


k la, xoxo:missjihan 

2 comments:

  1. semek..!!!!!
    awak buat entry ni dalam bilik saya..., so cepat tell me whats happening..??

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...